Cross Liga Lužec – 1. kolo

Ove nedjelje se u Lušcu okupilo 40tak natjecatelja koji su otvorili ovogodišnje izdanje Cross Lige Lužec! Trčalo se na kružnoj stazi dužine 9,2 kilometara s nešto više od 200 metara visinske razlike pretežno šumskim i makadamskim putevima. Na stazi koja je natjecateljima pružala pravi jesenski ugođaj pobjedu je u apsolutnoj konkurenciji osigurao Damir Hršak iz AK Zaboka koji je ujedno postavio i novi rekord staze koji sada iznosi 36 minuta i 21 sekundu! Drugi u muškoj konkurenciji bio je Dražen Dinjar iz AK „Rudolf Perešin“ s vremenom od 40 minuta i 8 sekundi, dok je trećeplasiranom Ivanu Maltaru bilo potrebno 41 minuta i 30 sekundi.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Andrea Heged, članica kluba AK „Rudolf Perešin“, s vremenom od 47 minuta i 23 sekunde! Iza nje je u cilj stigla članica BK Maraton Beciklina, Kristina Šimec u vremenu 47,55! Suzana Dinjar iz AK „Rudolf Perešin“ stigla je u cilj kao trećeplasirana u kategoriji žena s vremenom od 50 minuta i 46 sekundi.

Iduće kolo na rasporedu je 21.11.2021. sa startom od 10.00! Svi koji su propustili prvo kolo još uvijek imaju prilike osvojiti vrijedne novčane i druge nagrade naših sponzora, s obzirom da se boduju tri najbolja, od četiri kola!
Vidimo se u Lušcu!