Dabrov pot 2022

Dabrov pot je utrka koja je stvorena od grupe entuzijasta i rekreativaca željnih da se u Legradu pokrene što aktivniji društveni život. Naziv je dobila upravo po životinji koja je postala zaštitni znak Legrada zbog njene rasprostranjenosti!

Podijeli ovaj event s prijateljima

Ljubitelji prirodnih ljepota, trkači i hodači, na ovoj Vas utrci očekuje 7 km prekrasne prirode tik uz rijeku Dravu koja očarava svojom ljepotom! Utrka Dabrov pot upravo je prepoznatljiva po tome što se trči/hoda većim dijelom po šumskim putevima te uz samu obalu rijeke Drave, gdje se nalazi i Ušće Mure u Dravu, što je ujedno i dio Regionalnog parka Mura-Drava. Dobila je naziv upravo po životinji koja obitava na ovom području te je već postala i simbol Legrada. Na samom Ušću se nalazi poznato izletište Halasz Csarda sa plažom SIP gdje je moguće kampiranje. Sredinom kupačke sezone očekujemo i visoke temperature pa ne bi bilo loše ponijeti kupaći kostim i rashladiti se u Dravi! Zabava je zagarantirana!cool A možda ćete na Dabrovem poto imati sreće i sresti kojeg dabra, ili možda divlju svinju... tongue-out

Utrka je trail koncepta, što znači da će staza biti u potpunosti označena, trči se jednim djelom po makadamu, šumskim stazama i puteljcima uz samu rijeku Dravu.

Start utrke: izletište Halasz Csarda, Legrad, u 10:00 sati

Trajanje utrke: 2 sata

Cilj utrke: izletište Halasz Csarda, Legrad

Program

23.7.2022. godine

08:00 – 9:30 sati, registracija i podjela startnih brojeva i paketa

10:00 sati, start utrke

12:00 sati, proglašenje najuspješnijih sudionika

Prijave za utrku: www.stotinka.hr ili osobno na dan utrke

Napomena: Svi koji se prijave online i izvrše uplatu do 11.7.2022. dobivaju startni paket. Prijava je pravovaljana po uplati startnine. Prijava je moguća i na dan utrke, ali bez startnog paketa.

Broj sudionika: 200

Krajnji datum za on-line prijave: ponedjeljak, 11.7.2022. godine, do 23:59 sati

Startnina: 90,00 kuna

UPLATE IZVRŠITI NA:

NK Graničar Legrad, Trg Sv. Trojstva 52a, 48317 Legrad

IBAN: HR4223860021100518058

Model: HR00 Poziv na broj: datum uplate (npr. 25042022)

Svrha: Dabrov pot – ime i prezime

U slučaju da jedna osoba uplaćuje za više natjecatelja, potrebno je navesti njihova imena i prezimena.

Uplata startnine:

Startnina se uplaćuje najkasnije do ponedjeljka, 11.7.2022. godine, do 23:59 sati

Startnina uključuje:

startni broj + čip za elektronsko mjerenje vremena

dri fit majica utrke

suvenir utrke

finišerska medalja za sve sudionike

okrijepa tijekom utrke i na cilju

obrok i piće nakon utrke

mjerenje vremena, obrada i objava rezultata

organizacija utrke

Pravila utrke i sigurnost natjecatelja:

Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina, a natjecatelji mlađi od 16 godina mogu nastupiti na utrci samo uz pratnju roditelja / staratelja ili trenera ukoliko dolaze u organizaciji sportske udruge / kluba.

Natjecatelji koji se natječu na utrci moraju biti zdravi i zdravstveno osigurani, prijavom na utrku daju suglasnost organizatoru da u utrci sudjeluju na vlastitu odgovornost, a roditelji / skrbnici maloljetnika prije starta potpisuju dokument o preuzimanju odgovornosti za sudjelovanje maloljetnika.

Natjecatelji moraju slijediti označenu trasu sukladno svojoj kategoriji, a svi natjecatelji koji odustanu dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njihove fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili nakon utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Organizator zadržava pravo promjena na stazi u bilo koje vrijeme, a nije odgovoran za bilo kakvo oštećenje opreme ili za izgubljene / ukradene stvari tijekom utrke.

Leave a Comment
Detalji eventa