ISTRIA 300

Istria300. Vozi do svojih granica! Epske rute za utrkivanje biciklima duž nekih od najspektakularnijih cesta na svijetu i kroz najljepša mjesta u Istri garantiraju biciklistički doživljaj života.

Najnovjji, ali možda i najinteresantniji biciklistički događaj u Istri. Highlight ovog događaja je Istria300 utrka cestovnih bicikala koja prolazi cijelom Istrom. Ostvarite svoje biciklističke snove i odvozite do 300 kilometara u samo jednom danu. Cijela dužina rute će biti slobodna od auta, zatvorena za promet.

Podijeli ovaj event s prijateljima

stvarite svoj san i vozite bicikl po ruti duljine do 300 kilometara. Rute će biti u potpunosti zatvorene za promet. Svi sudionici započinju i završavaju vožnju na istome mjestu, u prekrasnom Poreču na obali, a tijekom same vožnje mogu se odlučiti za željenu udaljenost. Ponuđene će biti dvije opcije ruta i moći ćete se prebaciti na rutu od 225 ili 152 kilometara.

Veličanstvene biciklističke rute po nekim od najljepših istarskih cesta i najspektakularnije lokacije osigurat će nezaboravno biciklističko iskustvo.

Istria155

Duljina u kilometrima 152
Nadmorska visina u metrima 2.220

Istria235

Duljina u kilometrima 224
Nadmorska visina u metrima 3.600

Istria300

Duljina u kilometrima 300

Nadmorska visina u metrima 5.300

Leave a Comment
Detalji eventa