OSPREY RUKSAK ZA PLANINARE HIKELITE

Hikelite 18

Osprey Hikelite 18 je manji ruksak koji donosi mnogo tehničkih poboljšanja. Odličan je za korištenje tijekom bicikliranja, za šetnju ili za kratke izlete.
Hikelite 18 ruksak iznutra sadrži aluminijski okvir LightWire što ga čini ruksakom laganim za nošenje, stabilnim i s odličnom ventilacijom. Upravo to čini Osprey Hikelite 18 bolji od drugih, običnih ruksaka. Također, na poleđini ruksaka nalazi se „Osprey air speed sistem“ što osigurava korisniku maksimalnu ventilaciju tijekom šetnje. Naramenice ovoga ruksaka izrađene su od tapeciranih jastučića, imaju podesivu kopču oko struka koja stabilizira ruksak na tijelu i čini nošenje ruksaka ugodnim.
S lijeve i desne strane nalazi se par zateznih kopči koje omogućavaju pristup glavnom odjeljku ruksaka. Glavni odjeljak je volumena 18 litara, što omogućava  korisniku dovoljno prostora za potrebne stvari i ostalu opremu.  Također, u najvećem odjeljku ruksaka nalazi se odvojeni pretinac u kojem se može smjestiti rezervoar za vodu.*  Na vrhu ruksaka smješten je džep koji omogućava da stvari poput mobitela ili naočala ostanu bez ogrebotina. Uz to, ruksak ima rastezljive bočne džepove za bocu vode, grickalice ili putnu kartu. Ruksak ima kompresijske trake koje drže opremu čvrsto na mjestu i čine ruksak sigurnim i pouzdanim.U donjem dijelu ruksaka nalazi se pretinac u kojem je smještena odgovarajuća kabanica za ovaj tip ruksaka kako bi ostao potpuno suh za vrijeme kiše ili snijega.
Svi navedeni dodatci čine ovaj Osprey Hikelite 18 mnogo naprednijim od drugih dnevnih ruksaka.

*Napomena: rezervoar za vodu ne dolazi u paketu s ruksakom te se kupuje odvojeno.

Hikelite 26

Osprey Hikelite 26 je ruksak srednje veličine koji odlično odgovara dnevnim izazovima kao što su vožnja biciklom ili šetnja nakon napornog radnog dana. Hikelite 26 ruksak iznutra sadrži aluminijski okvir LightWire što ga čini laganim za nošenje, stabilnim, prozračnim te ga to čini boljima od drugih, običnih ruksaka.  Na poleđini ruksaka nalazi se „Osprey air speed sistem“ što osigurava korisniku maksimalnu ventilaciju tijekom šetnje ili vožnje. Naramenice ovoga ruksaka su izrađene od tapeciranih jastučića i prozračne mrežice, podesiva kopča oko struka stabilizira ruksak na tijelu i čini nošenje ruksaka ugodnim. Zatezne kopče sa lijeve i desne strane ruksaka omogućavaju pristup glavnom odjeljku ruksaka sigurnim. Glavni odjeljak je volumena  26 litara, što nudi korisniku mnogo prostora za potrebne stvari. Unutar glavnoga odjeljka nalazi se odvojeni pretinac u kojem se može smjestiti rezervoar za vodu.* Uz glavni odjeljak tu je i manji, prednji odjeljak, što ovaj model čini prostraniji od ostalih. Na gornjem dijelu ruksaka smješten je džep koji omogućava da stvari poput naočala, mobitela ostanu bez ogrebotina. Bočno se nalaze poprilično veliki i rastezljivi džepovi za bocu vode, sendvič  ili putnu kartu. Ruksak ima kompresijske trake koje drže opremu čvrsto na mjestu i čine ruksak sigurnim i pouzdanim. Uz gornje zatezne kopče, ovaj model ima i donje zatezne kopče koje daju sigurnost i čvrstoću. Kao dodatak, na dnu ruksaka nalazi se pretinac u kojem je smještena odgovarajuća kabanica za ovaj tip ruksaka kako bi ostao potpuno suh za vrijeme kiše ili snijega. Poseban okvir, sustav ventilacije, prostranost spremnika i svi drugi dodatci čine ovaj Osprey Hikelite 26 mnogo naprednijim od drugih dnevnih ruksaka.

*Napomena: rezervoar za vodu ne dolazi u paketu s ruksakom te se kupuje odvojeno.